22.5.12

Nieuwe kleurrijke Wisselkunst geplaatst

ANNE VAN DEN HEUVEL | art & design studio voor kleurrijk wonen & werken presenteert tijdens de wisselkunst tentoonstelling o.a. haar viltreliëf Acoustic Couture & een aantal werken uit de collecties Divine Acoustics & Home Couture

Met haar veelzijdige werk weet ANNE VAN DEN HEUVEL te 'ont-saaien'. Zij laat ruimtes communiceren door het geraffineerde gebruik van kleur, materiaal en vorm in combinatie met de intrinsieke eigenschappen van de omgeving. Op die manier schept Anne (aan)sprekende woon- en werkplekken die mensen omgeven, inspireren en motiveren. Anne van den Heuvel verstaat de kunst om haar creaties onderdeel te maken van het alledaagse. Daardoor wint het 'gewone' aan kleur en wordt het aangenamer en spannender. De wandkleden en textiele muurobjecten van Anne voegen warmte en sfeer toe aan woon- of werkomgeving.

In de Sessieruimte plaatste Anne haar vilten muurkunstwerken ACOUSTIC COUTURE (zie foto op Wisselkunst pagina) en wandkleden GESPREKSSTOF uit de collectie 'Divine Acoustics' , die niet alleen warm en zacht zijn, maar naast de monumentale uitstraling ook een sterk geluiddempende werking hebben. Deze gunstige akoestische werking verbetert de klankkleur van de Sessieruimte van het Innovatiehuis. Een lust dus voor het oog en voor het oor!

In de huiskamer hangen ook enkele werken uit de de collecties Divine Acoustics & Home Couture (zie foto) van Anne. Kom het gerust bekijken, voelen en ervaren!
Met een kleurrijke groet uit het innovatiehuis :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het invullen