13.1.15

Diverse (onderwijs-) activiteiten in het Innovatiehuis

Naast de diverse Themabijeenkomsten, die in het Innovatiehuis worden georganiseerd, veelal gericht op Onderwijs- en MBO-groepen, vinden er ook allerlei andere activiteiten plaats in Het Huis van het MBO.
Boek & Pizza - januari 2015:
De Cirkel van Dave Eggers

Zo wordt er regelmatig een BOEK & PIZZA bijeenkomst gehouden in de Huiskamer, waarbij een boek wordt besproken, dat voor het onderwijs én in de literatuur interessant is.

Hieruit volgt doorgaans een boeiende discussie, met collega's uit het onderwijs, maar ook lezers van buiten de sector. En dat onder het genot van een drankje en natuurlijk Pizza.

Ook zonder relatie met MBO of onderwijs, kun je je aanmelden voor Boek & Pizza. In maart zullen we het boek Oorlog en Terpentijn bespreken van Stefan Hertmans.


Facilitators Inn in de Huiskamer
Enkele malen per jaar organiseert Addy de Zeeuw in het Innovatiehuis de FACILITATORS INN
voor facilitatoren, mensen die af en toe faciliteren en mensen, die facilitator willen worden (van senior facilitator tot wannabee). Hier tref je collega's, niet alleen vanuit onderwijsorganisaties.

Interesse? Meld je dan aan bij addydezeeuw@cviweb.nlDiscovery meeting van DIS in grote sessieruimte
Diverse sessieruimtes beschikbaar

Naast diverse (MBO-)scholen zijn ook andere (onderwijsgerelateerde) externe partijen regelmatig te gast in het Innovatiehuis.

Zij kunnen kiezen uit diverse sessieruimtes voor hun activiteiten, zoals bijvoorbeeld DIS (Dutch Innovation School) de Creatieve Sessieruimte gebruikte voor de Discovery meetings, de oprichtingsbijeenkomsten.


Wil jij ook een keer jouw bijeenkomst organiseren in het Innovatiehuis, bel 073 7200932 of mail ons dan voor de mogelijkheden.
In de Agenda zie je voor welke door het CvI georganiseerde activiteiten je nog kunt aanmelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het invullen