15.5.17

Het Innovatiehuis komt naar je toe (in Noord-Nederland)


In het Innovatiehuis in 's-Hertogenbosch organiseren we regelmatig bijeenkomsten, trainingen en themamiddagen rond een actueel thema. Deze activiteiten bieden naast meerdere sprekers ook veel tijd voor interactie met collega's en andere deelnemers.

Het Innovatiehuis komt ook naar jou toe!
In de vorm van een PopUp Innovatiehuis (een tijdelijk in gebruik genomen ruimte waar het concept van het Innovatiehuis wordt toegepast) organiseren we op initiatief van de regionaal actieve MBO scholen diverse sessies en werkvormen. De komende editie vindt plaats in Noord-Nederland.

PopUp Innovatiehuis 2017 in Steenwijk (op de grens van Friesland, Overijssel en Drenthe) is een initiatief van ROC Friese Poort en Landstede. Deze weken geven Landstede en ROC Friese Poort een impuls aan de kwaliteit van onderwijs, waarbij de vraag hoe we in onze geseculariseerde samenleving studenten kunnen stimuleren om hun eigen zin-te-vinden, op een verrassende manier centraal komt te staan.
Thema van deze editie is: Levenskunst, Cultuur en Betekenis

Activiteiten in het PopUp Innovatiehuis Steenwijk
Voor meer informatie en aanmelden voor één van deze activiteiten, klik op het plaatje 
 Tweedaagse Creatief Probleemoplossen
 Stilte weekend

 Jorwerd on tour Speldag

 Speldag Ambachtelijke zingeving

Ook zal een themamiddag Leefplezier georganiseerd worden.
Voor een overzicht van het complete programma in het PopUp Innovatiehuis in Steenwijk bekijk je de weblog. Het is ook mogelijk om een overnachting te boeken in het PopUp Innovatiehuis, stuur hiervoor een mail naar Annemarie

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor het invullen