19.3.13

Training presentatoren MC2013


Op vrijdag 15 maart vond in de Huiskamer  de training plaats, die de presentatoren van Dé Managementconferentie 2013 krijgen aangeboden van het Consortium voor Innovatie om hun presentatie in De Gieterij in Hengelo komende maand interactiever te maken. 

Al bij de ontvangst werd er flink genetwerkt. Eén van de deelnemers prijst het Innovatiehuis via Twitter als "onderdak aan inspirerende professionals" en dat zijn deze presentatoren zéker ook!

Het is een vruchtbare middag met veel goede ideeën, niet alleen van facilitator Addy de Zeeuw, ook van de deelnemende presentatoren zelf. Behalve creatieve technieken en tools om deelnemers actief bij je workshop te betrekken, komen er ook allerlei Tips & Trucs voorbij. 

De aanwezige presentatoren krijgen ook uitleg hoe ze het Digitale programmaoverzicht van Dé Managementconferentie optimaal kunnen gebruiken om voorafgaand aan de conferentie al met hun (potentiële) deelnemers te communiceren.

Na afloop wordt er nog gezellig genetwerkt, ook met de aanwezigen van De Bende van 's-Hertogenbosch (een netwerk van nationaal in-het-MBO-werkenden, die op fietsafstand van het Innovatiehuis wonen), onder het genot van een drankje en een broodje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het invullen