5.1.12

Het Innovatiehuis in 's Hertogenbosch

Het innovatiehuis is een ontmoetingsruimte voor de MBO sector . Er is een sessie ruimte, een huiskamer en een werkruimte van het CvI waar het vaste personeel een basis heeft. Het is een huis dat het midden houdt tussen woonhuis en een atelier. Men voelt zich er in ieder geval thuis. De CvI activiteiten worden van hieruit georganiseerd dat gebeurd voornamelijk backoffice maar wel open en transparant. Het huis staat bekend in de sector als ontmoetingsruimte voor initiatieven en reflectie.
Hard werken gaat samen met vertragen en stilte.

Activiteiten
Er vinden activiteiten plaats zoals Hub’s, intervisiegroepen, basiskampen van expedities, ontwerpsessies maar ook één op één afspraken van CvBérs met stakeholders.
Naast geplande bijeenkomsten kunnen mensen die werkzaam zijn in het mbo onverwachts binnen lopen en er tijd doorbrengen. Een enkeling komt er een week werken (verschilmaker- in residence analoog aan het schrijvershuis).
De activiteiten sluiten aan bij ons plan ’t verschil maken waarin opgenomen is dat elke willekeurige twee CvB-ers een initiatief kunnen nemen; het innovatiehuis is hiervoor beschikbaar.
Ook is het het huis van andere partijen die 't verschil willen maken voor de sector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het invullen