6.1.12

Verdiep!

Geen mooie verhalen, maar gewoon aan het werk!
Dat is het motto van de "Verdiep!"-sessies. Bij deze workshops is dus echt werk aan de winkel. Ontdek nieuwe mogelijkheden van ICT en vertaal ze naar je eigen werk. ICT maakt zoveel mogelijk, neem de tijd om je daarin te verdiepen!

saMBO-ICT, Kennisnet en het Consortium voor Innovatie organiseren elke maand sessies waarin MBO-docenten de mogelijkheid krijgen zich te verdiepen in nieuwe technologie. Tijdens de sessies zal ik, Willem Karssenberg, elke maand een ander thema aanpakken, samen met de deelnemers. Thema's zijn bijvoorbeeld Screencasts of werken met voting systemen. Mogelijke onderwerpen zijn hier te vinden. Ik ga echter ook graag in op wensen van een groep docenten of instellingen. In de agenda staat het voorlopige programma voor dit jaar.

Deze sessies worden mogelijk gemaakt door samenwerking van saMBO-ICT, Kennisnet en het Consortium voor Innovatie. De sessies worden afwisselend gehouden bij Kennisnet in Zoetermeer en het Innovatiehuis in 's-Hertogenbosch. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel geldt dat we verwachten dat inschrijven ook betekent dat je komt.
Kijk voor meer informatie op Verdiep!

1 opmerking:

Bedankt voor het invullen